top of page

Nosaltres...

i la casa dels padrins

S’Herència va ser la casa dels nostres padrins, i també dels seus, de set generacions enrere, fins al segle XVIII. Els nostres avantpassats eren majoritàriament pagesos, i com era tradicional en aquesta zona, viticultors. Com va passar amb moltes famílies mallorquines, els nostres padrins van veure com els seus fills s'enlairaven cap a la gran ciutat per construir la seva vida lluny de l'illa. Van marxar a la península espanyola i fins i tot més enllà, als Estats Units d'Amèrica. Anys més tard, la casa es va quedar buida, només amb les nostres esporàdiques visites d'estiu. Inevitablement es deteriorarà.

Després d'haver passat totes i cadascuna de les vacances d'estiu a Mallorca, sabíem que la nostra relació amb l'illa i amb Porreres no acabaria simplement. Un dia, vam rebre notícies que el sostre de la casa deteriorada estava cedint. Calia fer alguna cosa. Així que pensarem que podriem convertir la bonica casa dels nostres padrins, aquesta bella herència  en una casa d'hostes. I aquí estem. Esperem que tu també hi siguis aviat!

Benvinguts a s’Herència.

TESTIMONIALS:

Oihane

"Una casa que es un patio, una sombra, descanso, una dama de noche, calor, café, una perra on ojos grandes, más café, mapas litorales, libros de 1822, comida y fruta, es más que una CASA. Es una HISTORIA."

Bruno

"We spent New Year’s Eve at S’Herencia with some friends, and we had a great time. The house is very comfortable. Rooms are generous and clean. The hosts spoiled us with a daily amazing breakfast and they gave us very good recommendations to get around the island. The village is lovely, just 20’ from Palma. We felt like being at home. We can’t wait to come back!"

Lara

"S'herència es un lugar precioso, acogedor, cálido y confortable. Está cuidado hasta el último detalle y el trato es inmejorable. Muy buena ubicación para recorrer la isla. Repetiría sin lugar a dudas. Quedé enamorada."
bottom of page